Vrijwilligers

Bij het realiseren van het Tweede Thuis is een grote groep mensen betrokken. Op vrijwillige basis helpen en ondersteunen zij om het Tweede Thuis mogelijk te maken.

Zorgvrijwilligers

Zorgvrijwilligers zijn straks het hart van Het Tweede Huis. Zij zijn onmisbaar in de zorg voor onze gasten. Het hulp aanbod van vrijwilligers bestaat uit persoonlijke zorg voor de gast. Afhankelijk van de behoefte verlenen zij hulp overdag en/of ’s nachts.

De vrijwilligers in Het Tweede Thuis zorgen voor langdurige aanwezigheid, voor het ‘er zijn’ voor de gast en zijn naasten.

Ondersteunende vrijwilligers

Naast de zorgvrijwilligers heeft het hospice straks ook behoefte aan vrijwilligers die ondersteunende taken willen verrichten. Hierbij denken we aan administratieve werkzaamheden, klussen en onderhoud van het pand en van de tuin.

Vrijwilliger worden

Je hebt hart voor je medemens, je bent flexibel en vind het leuk om op een inspirerende plek met een team van vrijwilligers en professionele zorgverleners onze gasten te ondersteunen.

Bij Het Tweede Thuis leveren we samen de best denkbare zorg dichtbij en dat doen we met liefde, aandacht, plezier en heel graag samen met jou!

Voor informatie: contact@hettweedethuis.nl ter attentie van Willemiek Dijkhof.