Donaties

Rabobank doneert aan Stichting Hospice Hollands Kroon


Rabobank Kop van Noord-Holland heeft in haar maatschappelijke thema’s zelfredzaamheid en daarbij langer zelfstandig wonen als thema benoemd.

Een gevolg van langer thuis wonen houdt in dat er meer en meer een beroep gedaan wordt op de omgeving (vrienden en familie). Op een gegeven moment komt er een situatie waarin dit niet meer mogelijk is. Specialistische zorg is dan nodig in de eindfase van een leven van de mens. Hier past een hospice uitstekend in. De ondersteuning van het Hospice op Wieringen past goed bij de Rabobank.

Het maatschappelijke belang is groot gezien de vergrijzing in ons gebied en de wens van vele ouderen om langer zelfstandig te blijven wonen. Rabobank Kop van Noord-Holland draagt dit initiatief een warm hart toe en reikt daarom een cheque van € 30.000,- uit. Bekijk de uitreiking…

ING doneert aan Stichting Hospice Hollands Kroon

Stichting Hospice Hollands Kroon werkt hard aan het realiseren van een voorziening voor palliatieve zorg en respijtzorg die hard nodig is in de gemeente Hollands Kroon. Daarmee geven ze ongeneeslijk zieke mensen uitzicht op een menswaardig levenseinde en ondersteunen ze mantelzorgers in de zorg voor hun naasten.

Op zaterdag 9 maart heeft Stichting Hospice Hollands Kroon voor haar project “Het Tweede Thuis” een mooie donatie ontvangen van de ING campagne Help Nederland vooruit. Er waren 4 lokale buurtverbeteraars geselecteerd.

Stichting Hospice Hollands Kroon 846 stemmen!

Op het ING kantoor in Hoorn werd aan secretaris Jan Wittink van “Het Tweede Thuis” een cheque overhandigd ter waarde van € 5000,- .

De stichting is blij verrast met dit steuntje in de rug. Met de donatie zal de stichting de verdere ontwikkeling van het hospice in de gemeente Hollands Kroon vormgeven.

De stichting Voedselbank Kop van Noord mocht een bedrag van € 1500,- ontvangen, stichting Triatlon Abbekerk een bedrag van € 2000,- en KNRM Enkhuizen een bedrag van € 3000,- voor hun mooie initiatieven.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van stichting Hospice Hollands Kroon “Het Tweede Thuis”? Dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief via www.hettweedethuis.nl/nieuwsbrief/

Donatie Rotary Wieringerland

Hartverwarmende schenking van 10.000 euro namens de Rotary Wieringerland door inkomend voorzitter Dick van Wieren aan Hospice Hollands Kroon ‘Het Tweede Thuis’. Bekijk de film…

Overhandiging donatie Rotary Wieringerland

Dinsdag 19 maart heeft Stichting Hospice Hollands Kroon een mooie donatie ontvangen van de Rabobank.

Op het Rabobank kantoor bij het Kooypunt in Den Helder werd aan voorzitter Gijs Wilms van “Het Tweede Thuis” een cheque overhandigd ter waarde van € 30.000,- .

De stichting is enorm dankbaar voor deze donatie van de Rabobank.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van stichting Hospice Hollands Kroon “Het Tweede Thuis”? Dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief via www.hettweedethuis.nl/nieuwsbrief/