Steun ons

Overweegt u ons te steunen met een gift of wilt u donateur worden, dat kan. Mede door uw financiële bijdrage kunnen wij Het Tweede Thuis in de gemeente Hollands Kroon, mogelijk maken.

Giften

Wilt u ons steunen met een gift, dan kunt u dit overmaken ten name van stichting vrienden van Het Tweede Thuis, op bankrekening nummer NL03 TRIO 0391 0451 05.  Graag onder vermelding van uw naam en adres.

Giften zijn aftrekbaar. Stichting vrienden van Het Tweede Thuis heeft de ANBI status.

Legaten

U kunt het Hospice ook opnemen in uw testament en begunstigen middels een legaat of erfstelling. Zo kunt u met ons zorgen voor de realisatie van het hospice en de continuïteit ervan in de toekomst.

Donateur worden

U kunt de stichting vrienden van Het Tweede Thuis ook blijvend ondersteunen door donateur te worden door middel van een jaarlijkse bijdrage. Ook kunt u zich aanmelden als bedrijf of vereniging donateur.

Donateur worden hospice Het Tweede Thuis Hollands Kroon.

Wilt u stichting vrienden van Het Tweede Thuis steunen?  Gebruik dan de knop wordt donateur rechts van de pagina om u  direct aan te melden voor een eenmalige of jaarlijkse donatie. Ook kunt u onderstaand formulier uitgebreid invullen en naar ons verzenden. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.